do whatever makes you happyNoe jeg har funnet ut etter å ha drevet "aktivt" med dans, er å jobbe hardt for å mestre målene mine. Tenkte lenge på om jeg ønsket å fortsette med dans, men fant ut at en utdannelse innenfor dans, ikke var det som passet meg. Jeg har vært redd for at dans ikke ville være morsomt om jeg valgte å studere det, det var derfor jeg valgte å stoppe når gleden over det jeg drev med var på topp. Jeg har ikke sluttet å danse, for det vil jeg heller aldri gjøre, men jeg danser og forsåvidt underviser på fritiden. Å jobbe som danselærer er "ikke en jobb" for meg, men en absolutt glede. Bare det å komme inn i studioet gjør meg glad. Det er noe med stemningen og gofølelsen av at jeg gjør dette fordi jeg synes det er gøy.. åh, blir så glad. 

Mitt beste år i hele mitt liv er å ha gått på SpinOff forstudium i dans, da fikk jeg en smakebit av å drive aktivt med dans og jobbe mot mål som du og resten av klassen setter opp. Har erfart å stå foran mennesker du kjenner, men alikevel "ikke kjenner" og fremføre en solo jeg har laget helt selv. Har også jobbet med hele klassen for å sette opp en hel forestilling, hvor alle parter skal ha sin del og yte sitt beste.

Er til stor grad veldig opptatt av dans enda, og klarer ikke helt å definere meg selv. Jeg velger stolt å kalle meg selv en danser, selv om at jeg ikke er en offisiell danser på papiret.. Jeg har et forstudium da! hehe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits