Hvor skal jeg begynne?

Ja, som dere ser har jeg ikke blogget på en stund, flere grunner til det. Jeg har vært opptatt med forskjellige ting, men er nok ikke en unskyldning til å ikke blogge i det hele tatt. Jeg har vært for lat, men nok om det. Siden sist, som sikkert noen har fått med seg, har jeg vært i Tyrkia. Vi hadde det så fint. Varme, god mat, bading, sang og mye mer var i fokus. Dere kan jo se noen bilder.


Tenker nå at jeg skal bli flink, får se om jeg holder det jeg lover. Har blant annet noen DIY tips til dere om dere er interresert i det, elsker og holde på med slike ting, det gjør meg glad hehe.

4 kommentarer

Marie-Madelen

03.09.2014 kl.12:56

Tyrkia er helt herlig!:) var der i sommer

Linn Therese

03.09.2014 kl.13:00

God morgenskjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god onsdag, og håper du har hatt en fantastisk uke så langt :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidelig om morgenen :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Malin Melleby

03.09.2014 kl.13:09

Linn Therese: Wow for en hyggelig kommentar! Slike som deg topper blogglysten min, blir så happy! Men når jeg først er igang med å skrive om min takknemlighet, vil jeg også si at jeg tittet innom din blogg, og den er super! Fortsett sånn, er nok ikke siste gang jeg er innom den! :D

Malin Melleby

03.09.2014 kl.13:10

Marie: Ja ikkesant! Anbefaler Marmaris om du ikke allerede har vært der da! :D

Skriv en ny kommentar

hits